Om mig

Et stort velkommen til min blog 

- det er dejligt at du klikkede forbi. Jeg håber at du finder mine indlæg på bloggen interessante, om enten det er indlæg om baby, mad eller andre småting.Lidt informationer om mig, som jeg skal prøve at opridse nogenlunde kort;


Jeg er en ung kvinde, der har rundet de 29 år. Jeg har været så heldig at finde den sødeste kæreste, Niclas, som jeg slet ikke kan undvære. Vi bor sammen i et lille rækkehus i Albertslund, lidt uden for København, sammen med vores baby hund Huckie. Huckie er en siberian husky, som vi købte 8 uger gammel i september 2012. Den 29. august 2014 blev vi beriget med fødslen af vores lille søn Njord og den 20. september 2017 blev vi beriget med endnu en lille dreng, vores søn Martinus.

Jeg har læst på Københavns Universitet, hvor jeg studerede dansk med profil i kommunikation på kandidaten. Jeg har læst et semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg kom tættere ind på min passion med journalistikken. For sjov i min fritid leger jeg model. Kun fordi jeg synes at det er sjovt at udfordre mig selv og så tænker jeg at det vil være en rar ting at se tilbage på når jeg engang rammer de 80 - både minderne, men også hvordan man engang har set ud.

Drømmejobbet ligger inden for kommunikation og det lader desværre vente på sig. Jeg håber at kunne se en lidt lysere tid i møde med min karriere, når min barsel slutter i august 2018.

Dette var alt lige nu - der vil jo komme flere ting ind på siden løbende. Jeg vil prøve at være så dedikeret som muligt og ikke have alt for lange pauser! Så selv om tiden nogle gange ikke er der til de kolonariske mesterværker, så vil jeg prøve at få lidt andet godt ind.

Du må meget gerne komme med din vurdering af siden - noget du savner, noget du gerne vil se mere af el.lign. Jeg ved at nogen har haft problemer med at kunne kommentere på siden - jeg håber at jeg har fået løst problemet - hvis du stadig har problemer, men gerne vil give din mening om siden el.lign, så er du velkommen til at kontakte mig på min mail: anettegr88@gmail.com

God fornøjelse med siden :)


Instagram
Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar