torsdag den 18. juli 2013

Øl- anmeldelse: Hoegaarden RoséeSommeren 2013 byder på nye øl smage, som det gør hvert år. For det meste byder den på mildere øl, som har mulighed for at trække på flere kvinder, da de fleste mænd allerede nyder smagen af øl. I denne række af øl-anmeldelser, vil Daniel Røde Hansen give sin vurdering omkring forskellige øl, som florerer rundt ude i Danmark. Vi skal have fat i det nye og lidt mere specielle. Det bliver hyggeligt og vi håber på en sommer, der byder på sol, varme, hygge og en masse glæde - og selvfølgelig øl.Sommerferieperioden er rigtig kommet over os alle og ikke mindst har det ramt bloggen. Man kan mærke det på vejret nu og at der er flere turister i byen, end folk der bare skal til og fra arbejde. Man kan mærke det på myldretiden, der ikke er så hektisk som den plejer at være. Ikke mindst poster alle billeder fra rundt om i verden. Både hyggeligt og lidt trist for en, der ikke kommer til at se andet end Danmark denne sommer. Dog får du nu en øl-anmeldelse hele vejen fra det tyske. Daniel Røde Hansen er nemlig på tur igennem det tyske, hvor han giver anmeldelsen af denne øl:Hoegaarden Rosée


3 % alkohol

Denne øl har et rødligt skær med et flot lyserødt skum, der desværre forsvinder lidt for hurtigt. Den har en duft af hindbær og en tydelig hvededuft er at fornemme. Alt i alt har den en meget frisk og liflig duft.

Dette er en ekstrem sødlig hvedeøl med en forfriskende smag af hindbær. Den belgiske hvede smager rigtig godt og komplimenterer hindbærren meget fint. Der er en overvejende del sukker i øllen, hvilket gør den utrolig sød, måske en anelse for sød, men det er jo en smagssag. Hoegaarden er dog ikke kvalmende. Det er en overvejelse værd, om man på en varm sommerdag vælger denne løsning frem for en alm. hvede, saison - eller en sodavand! Det er meget vigtigt at øllen serveres iskold, så ville den kunne nydes alle sommerens måneder både i sol og regn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar