torsdag den 20. juni 2013

Øl-anmeldelse: Nastro Azzurro

Sommeren 2013 byder på nye ølsmage, som det gør hvert år. For det meste byder den på mildere øl, som har mulighed for at trække på flere kvinder, da de fleste mænd allerede nyder smagen af øl. I denne række af øl-anmeldelser, vil Daniel Røde Hansen give sin vurdering omkring forskellige øl, som florerer rundt ude i Danmark. Vi skal have fat i det nye og lidt mere specielle. Det bliver hyggeligt og vi håber på en sommer, der byder på sol, varme, hygge og en masse glæde - og selvfølgelig øl.

Nastro Azzurro

5,2% alkohol
Det er en meget lys pilsner, gyldenblond kan man næsten kalde den. Skummet er kridhvidt og lægger en flot kappe om glassets kant. Den dufter let, med noter af malt og støvet humle. Den smager dejlig sødlig med fine noter af malt og citrus, så den er til den syrlige pilsner side af ølverdenen. Den har en meget let bitterhed og passer perfekt til sommerens varme måneder. 
Den er den perfekte til stort set hele det italienske køkken, her mener jeg antipasti, pizza og nogle af de retter, som ville gå godt til en italiensk let sommerpilsner. Alternativt kan man selv drage til de varmere himmelstrøg og nyde denne kolde og velsmagende øl i sydens glasfulde solstråler. - Daniel Røde Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar