lørdag den 1. juni 2013

Har du tømmermænd?


Det har gutterne i den nye "Hangover III" eller på dansk "Tømmermænd tur-retur" i hvert fald ikke. Jeg var i nat i drive in i Lynge (eller som gps'en udtalte det: "driv ind"!?) for at se den nye Hangover film. De to andre har været et must at se, da de har været så sjove. Det er sjove film efter min humor. Man ved hvad der skal ske, de skal et eller andet sammen, så får de indtaget nogle stoffer og vågner op, hvor de så skal finde ud af, hvad der er sket. Som seer er man selv nysgerrig, for hvorfor har den ene en tatovering i hovedet og hvordan er det havnet en baby hos dem? 

Dog er intet tegn på tømmermænd i denne trejde film, der sket noget, men det er som om det sjove forsvandt. Den humor der før var der, nærmest ubevidst var ikke tilstedeværende i denne film. 
De er alle med, Stuart, Phil, Alan og Doug. Ikke mindst er der Mr. Chow, som altid medfører ballade. Der er gang i det igennem hele filmen og de kommer som altid ud for nogle mærkelige ting, der gør at de kommer endnu længere ud end først antaget. 
Det virker mest af alt som om de har skulle afrunde hele muligheden for en fjerde film, så denne film bare skulle overstås. Jeg er i hvert fald utrolig skuffet og ønsker ikke at give filmen mere end to ud af seks hjerter. 
❤❤
Ingen kommentarer:

Send en kommentar