lørdag den 10. september 2016

Copenhagen Cooking District

Sidste søndag var jeg så heldig at få en helt fantastisk fødselsdagsgave af en veninde, nemlig en fødselsdagsgave der inkluderede en oplevelse og mad. Hvad mere kan man bede om? Vi skulle ind til Øksnehallen. Solen skinnede og det var så lækkert, først at se alle boderne udenfor og derefter alle lækkerierne indenfor. Vi fik smagt på lidt af hvert, fik god inspiration og fik drukket lidt … okay meget alkohol. Ren hygge.

Høj sol over Øksnehallen søndag den 21. august



Kombucha, som var det helt store på dette års madfestival. Det var at finde alle steder. Det er en fermenteret te. Hvis man skal beskrive smagen, så er den hen imod øl, som nok hænger sammen med at kombucha te også er gæret.

Arla har prøvet at gøre mælk lidt mere spændende, ved at vise måder man kan mikse smag ind i mælk, uden at miste mælkefornemmelsen. Den bedste var nok "Nutty Treat", der mindede meget om mandelmælk, selvom den var lavet på hasselnødder. Find opskrifterne her.

Som lidt sjov, havde Arla også leget med bare smagen af mælk. At smage 7 forskellige slags mælk lige efter hinanden, er noget de færreste gør. Man er ofte til en slags mælk og skifter muligvis i løbet af livet, et par gange eller to. Jeg har selv haft skiftet mellem minimælk, skummemælk og nu letmælk mest på grund af Njord. Her var smagene skummetmælk, minimælk, lactosefri minimælk, letmælk, kærnemælk, sødmælk og så mælk "direkte" fra koen. 


Noget jeg ikke kendte til - blomkål i gul og lille. Anderledes i forhold til den almindelige hvide blomkål. 



 Et fantastisk koncept. Kaffegrums gør det muligt at have sin egen lille svampefarm.



Lidt mere alternativt var denne lille snackbod, der bør på blandt andet græshopper. Jeg smagte en lille rugbrødssnack med græshopper i og må indrømme at tanken om de kryb bare ikke passer i min mund











En lækker omgang Mjød af Petersen og Sønner, som jeg bare måtte have en med hjem af. 













Ingen kommentarer:

Send en kommentar