fredag den 27. marts 2015

GIVEAWAY!

Endelig blev det tid til at lave min giveaway – dette betyder at lillemanden sover og jeg ikke har andre planer, end at kunne forkæle dig som læser.


Det du kan vinde, er den skønne Vidundersalve, som jeg har beskrevet i forrige indlæg. Du behøver ikke at have morhænder eller være mor for at bruge den. Alle kan være med, hvis de har brug for lidt lækkert, til at smøre hænderne ind i.

Du kan kun deltage en gang og alt du skal gøre, er at skrive en kommentar, om hvorfor netop du skal vinde denne fantastiske salve.

Bare husk, at skrive dit navn – det gør det lidt hyggeligere end hvis jeg skal annoncere en anonym.

Vinderen bliver trukket den 7. april 2015 lige efter påsken, klokken 20.00.

Hvis du føler dig dobbelt så heldig, så find @enlivsstil på Instagram og deltag i den konkurrencen derinde, om flere produkter fra Vølve. 

Vølve
Vølvens Vidundersalve
Foto: Anette Bundgaard / En livsstil

8 kommentarer:

 1. Den vil jeg da gerne vinde! Døjer med tørre hænder hver vinter, og det har helt sikkert ikke hjulpet at skulle vaske hænder efter alle de bleskift af Theodor ;)

  SvarSlet
 2. Pernille Mortensen29/3/15 16:30

  Uh elsker Vølve og efter mange år med bleskift og vanvittige mængder håndsprit og sæbe ( arbejder som sygeplejerske) synes jeg at mine hænder fortjener lidt kærlig pleje;)

  SvarSlet
 3. Jeg kender alt for godt problemet med tørre og ødelagte hænder! Jeg har en datter på 9 måneder, så der bliver vasket hænder MANGE gange i løbet af en dag.. Derfor kunne det være fedt at prøve om Vidundersalven kan rette op på det, så jeg igen kan få lækre hænder :)

  SvarSlet
 4. Den vil jeg super gerne vinde :-)
  Jeg er pt i fertilitetsbehandling og hormonerne gør at min hud og mit hår konstant er tørt. Mon ikke vidundersalven kan hjælpe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov jeg har lige glemt at tilføje navn - jeg hedder Birgitte :-)

   Slet
 5. Uhj den kunne være lækker at vinde. Har lige flyttet så mine hænder er helt ødelagte efter at bære på kasser og regøring . Har også to små børn så håndhygiejne er også vigtig her hjemme men det kan bare til tider også give tørrer hænder. Knus Jeannie Bell

  SvarSlet
 6. Jeg bager meget her i huset og får derfor tørre fingre så snart jeg har tørre hænder så kan jeg mærke alle mulige små uregelmæssigheder på fingre og neglebånd. Jeg døjer voldsomt med at styre mig fra at bide negle og neglebånd så jeg håber dette vidunder salve kan hjælpe mig til at få lange flotte forårs negle og bløde hænder
  Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet