mandag den 16. december 2013

Torske lækkert

Hvis du trænger til lidt nem, men super lækker aftensmad, hvor du også får din portion fisk. Så er dette lige en opskrift for dig. Ovnbagt torsk på toppen af grøntsager og flødesovs. Lyder det godt, så læs videre, så får du nemlig opskriften. 

DU SKAL BRUGE (2 pers):
2 torskefileter 
1/2 squash
1/4 blomkål
2 porer
8 store brine champignon
3 stængler blegselleri
1 fed hvidløg
frisk ingefær
1/4 piskefløde (du kan bruge madlavningsfløde) 

Skær alle grøntsagerne ud i passende, mundrette stykker. Kom dem i et ovnfast fad og tilsæt fløde. Læg de to torskefileter ovenpå og top dem med groft hakket hvidløg og ingefær. Krydr med salt og peber. Kom stanniol over fadet og kom det i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar