fredag den 4. oktober 2013

Har du ja-hatten på?


Hvad siger du til at få lidt ny kunst på væggen og samtidig støtte en god sag, som kan gavne det danske arbejdsmarked på sigt? Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men nu skal du høre.


Kunstneren Kasia Lilja Wasilewska er en upcoming kunstner i Aarhus, som er i gang med at få sin kunst ud i Danmark og videre. En af de mange ting der står på hendes CV er grafisk designer, som man går lov til at opleve gennem hendes kunstneriske og på sin vis sjove kunsttryk, som rummer lærerige segmenter og lækre farver. Det rigtig lækre ved Kasia Liljas kunst, er ikke mindst priserne, som ligger indenfor rimelighedens grænser.  
Ud over at rumstere rundt med grafisk design, lader Kasia Lilja også kreativiteten spire i andre dele af hendes liv og det kan man følge med i på hendes blog, som hun lige har startet op pr. 1. september 2013.  Indtil videre er der ikke meget på bloggen, men den er personlig og giver et lille indblik i personen bag kunsten.Derudover har Kasia Lilja valgt at donere en del af hendes kunsttryk til en god sag – IVRK. IVRK er en gruppe bestående af seks aktører, der sammen skal indsamle viden mht. innovativ foretningsdrivelse, som på sigt skal hjælpe med at skabe flere arbejdspladser i Danmark. I denne proces, skal gruppen på en inspirationstur til udlandet, for at få øjnene op for anderledes måder at drive virksomhed på. I denne forbindelse har gruppen brug for noget kapital og her har Kasia Lilja valgt at give en hjælpende hånd, nemlig ved at donere 400 stk. A4 kunsttryk. Trykkene er designet specielt til projektet og findes dermed kun i limited oplag på 100 stk. pr. design, dvs. fire forskellige design i alt.  Det er gruppen IVRK og Kasia Lilja, der sammen har modificeret Kasia Liljas ”Mr. Yes”, som nu er kommet til at hedde ”Mr. Yes – Get Your Feather On”. Dette udtryk – ”Get Your Feather On” kommer i sammenhæng med Kasia Liljas ide om at blive en oplevelse rigere og dermed ikke den typiske metafor for at blive fuld, som at få en fjer på normalt betyder. At få en ny fjer i hatten betyder simpelt at være åben, nysgerrig, positiv og ikke mindst at være innovativ.
Med dette projekt kan du blive den heldige ejer af fire unikke designs, samtidig med at du støtter en god sag og et muligt bedre arbejdsmarked i Danmark.
Prisen for disse tryk er 100 kr. pr. stk. plus forsendelsesomkostninger på 50 kr. – så for ét kunsttryk bliver prisen 150 kr. hvoraf de 100 kr. går ubeskåret til projektet.
Bestillingen kan ske via mail til salg@ivrk.dk
Og HUSK nu at der kun er 100 stk. af hvert enkelt design.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar