lørdag den 21. september 2013

Vidste du at...... tranebær er med til at forøge de gode bakterier i maveregionen og beskytter mod madforgiftning. Man mener derudover at tranebær kan være forebyggende mod blandt andet urinvejsinfektioner - som blærebetændelse. I det hele taget er tranebær med til at hjælpe din blære og dine nyrer. Derudover styrker tranebær hele dit immunsystem, da de er fyldt med en masse vitaminer og mineraler.

Laboratorieundersøgelser har også vist at tranebærekstrakt kan forhindre brystkræftceller i at brede sig. Nogle undersøgelser, som dog ikke er afprøvet på mennesker, viser at der også er en mulighed for at tranebær kan forhindre kræftformer i lungerne og prostata.
Tranebær er også gode for dit hjerte, da de sænker det dårlige kolesterol og det kan hjælpe med at holde dine arterier frie for ophobninger og dermed være med til at mindre risikoen for blodpropper. 
Ikke nok med at tranebær hjælper på det fysiske, så hjælper det også det psykiske med på vejen. Tranebærende kan nemlig være med til at afhjælpe stress og depression - og så har det derudover vist sig at være godt for din hjerne, ved at forbedre din hukommelse. 

Den bedste måde at optage tranebær, for at få den bedst mulige virkning, er ved selv at lave juice af friske bær. På denne måde undgår du en masse tilsætningsstoffer og kan søde det på en naturlig måde ved hjælp af frugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar