søndag den 22. september 2013

Koldskålsknas

Her er noget anderledes tilbehør til din skål koldskål - opskriften er inspireret af den som du kan finde på Dr. Oetkers hjemmeside.

For at lave dette sprøde knas skal du bruge:
70 g kokosmel
100 g havregryn
50 g hvedemel
1 tsk vanillearoma
50 g rørsukker
Kokosolie

Bland alle ingredienserne og tilsæt til sidst kokosolie til massen hænger sammen. Det hele æltes bedst med fingrene eller i en røremaskine. spred massen ud på en bageplade med bagepapir. Du kan enten vælge at rulle massen helt flad eller blot mase den så flad som mulig med hænderne. Bag dem ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader (varmluft) til de er gyldenbrune. Tag dem ud af ovnen og skær/bræk det i passende stykker. Lad dem derefter køle helt af, hvorefter at de kan bruges ovenpå koldskål. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar