torsdag den 4. juli 2013

Øl-anmeldelse: Störtebeker Hanse-porter


Sommeren 2013 byder på nye ølsmage, som det gør hvert år. For det meste byder den på mildere øl, som har mulighed for at trække på flere kvinder, da de fleste mænd allerede nyder smagen af øl. I denne række af øl-anmeldelser, vil Daniel Røde Hansen give sin vurdering omkring forskellige øl, som florerer rundt ude i Danmark. Vi skal have fat i det nye og lidt mere specielle. Det bliver hyggeligt og vi håber på en sommer, der byder på sol, varme, hygge og en masse glæde - og selvfølgelig øl.

Sommerferieperioden er rigtig kommet over os alle og ikke mindst har det ramt bloggen. Studenterne er sprunget ud i fuldt flor (et stort tillykke herfra) og diverse festivaler, især Roskilde, er sat i gang. Dog har får du nu en øl-anmeldelse hele vejen fra det tyske. Daniel Røde Hansen er nemlig på tur og det første stop er Lübeck, hvor han giver anmeldelsen af denne øl:
 

Störtebeker Hanse-Porter

4.0% alkohol
Øllen er en gyldenmørkebrun med et fint lysebrunt skum, som hænger fint ved øllen. Den har nogle sødlige tendenser med en ristet lidt kaffegrumset duft.
Umiddelbart ville en porter ikke være at anbefale til damer, kvinder eller tøser, men denne porter er en karamelliseret, let og meget sød en af slagsen. Den har med sin lave procent også sin ret i sommersæsonens program. Den ville passe perfekt som en dessertøl eller bare som afslutning på en hyggelig sommeraften. Øllen er en smule mørk, men det skal man ikke lade sig skræmme af, den er sød som karamel og blød som nougat. - Daniel Røde Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar