onsdag den 5. juni 2013

Let sommermad...

... som ikke ligger alt for tungt i maven. Det er noget jeg i hvert fald godt kan lide, da jeg godt kan blive ret kvalm når maden er for fed og ligger for tungt. 
Denne ret er super enkel og samtidig så lækker. Det er kyllingekrebinetter med squash og pasta med spinat og feta. 

Kyllingekrebinetter med squash og pasta med spinat og feta


Kyllingekrebinetter (4 stk)
300 g hakket kyllingekød
2 dl mælk
2 dl groft rugmed
1/2 dl hørfrø 
Olivenolie

Squash

250 g pasta
Salt
Spinat efter smag (frossen)
50 g feta i tern

Kyllingekødet formes til fire små bøffer, som når man laver hakkebøffer. Kom mælken op på en tallerken og på en anden tallerken kommer du groft rugmel og hørfrø på. Vend derefter først bøfferne i mælken og så i melblandingen. Skær squashen ud i skiver på ca. 1 cm og vend dem først i mælken og derefter i melblandingen. Kom en spsk olivenolie på en pande og steg både bøfferne og squashskiverne. Kog vand op i en gryde med en smule salt. Når vandet koger kommer du pasta og spinat i gryden. Lad det simre under låg. Når pastaen er færdig, hældes det hele over i en si. Server det hele med det samme og bland feta sammen med pastaen. 
Super lækkert og nemt. Squashskiverne får en rigtig lækker og sprød skorpe, som gør det lidt anderledes at spise, end hvordan man normalt ville spise squash. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar