torsdag den 25. april 2013

Kulturelle oplevelser med smag på

Dagen i dag har gået med en tur på Visit Carlsberg og en tur rundt i Carlsberg by. Og Visit Carlsberg kan helt klart anbefales!
Turen starter med at købe en billet, som koster 70 kr., denne billet gælder at du kan komme hele udstillingen rundt og derefter nyde to glas øl.
Først ser du alle de hestevogne, der står i stalden - både meget gamle og nogle nye. Det næste er hestene, der står i hver deres bås, som man kan kæle, dog på eget ansvar. Søde of flotte brygger heste.
Så er der skulpturerne der står i haven.
Derefter kommer man igennem hele udstillingen, der byder på verdens største samling af øl flasker, uåbnede på over 21.000 flasker.
Så er der hele Carlsberg historie fra start til nu. Med alt hvad der er sket med brande, udvidelser osv. Så kommer man til det gamle bryggeri og til sidst det nye bryggeri, hvor der ovenpå er en cafe. I cafeen kan du købe dansk smørrebrød og derudover bruge dine to billetter til øl eller sodavand. Som kvinde og ikke så flittig/god øldrikker kan jeg helt klart anbefale Jacobsens Velvet Ale. Den er let og frisk, og den er anbefalet som en god erstatning til hvidvinen. Virkelig lækker vin. Cafeen byder derudover på bordfodbold og sækkestole, ud over de normale stole og borde. En veninde og jeg brugte over halvanden time på stedet, så det er helt klart et besøg værd, hvor du får meget for pengene.
Ud over udstillingen, er der som alle steder også en shop, hvor du kan købe alt med Carlsberg eller Sommersby på - plus du kan købe en FCK trøje, hvis du er til den slags. En masse gode ting ar købe og en masse bras - så det samme som de fleste andre steder :)
Så hvis du ikke ved hvad du skal lave, nu når du har en ekstra fridag, så tag til Carlsberg.

Billederne afslører ikke rigtig noget fra udstillingen, ud over denne geniale tanke omkring næring - den vil nok de færreste diætister og næringseksperter godkende i dag :) og så et skønt billede af en fantastisk øl.Ingen kommentarer:

Send en kommentar