fredag den 22. marts 2013

Varme i denne kolde tid


Det burde være forår med solskin og plusgrader, men i stedet er vi i marts måned og der er hvidt alle vegne. Dog kan man jo finde lidt lækre måder at holde sig varm på, ud over at tage en flyver til et varmt sted. Mit bud er en lille lækker omgang suppe - nemlig græskarsuppe. 

Du skal bruge: 


2 hokkaido græskar
2 stængler bladselleri
1 rødløg
2 fed hvidløg
2 stk. persillerod
1 chili (alt efter temperament)
1 liter grøntsagsfond
Olivenolie
salt 
peber
Vand

Skær skallen af de to græskar og skær dem i tern. Skær chilien, de to hvidløg, persilleroden samt løget i små tern. Skær derefter bladselleriet i små stykker  og kom alt sammen i en gryde med lidt olivenolie i bunden. Sauter det og kom grøntsagsfonden ved, til grøntsagerne er dækket helt. Lad det simre under låg i ca. 15 minutter. Blend derefter det hele, tilsæt derefter fond til den når den rette konsistens. Smag til med salt, peber og evt. vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar