fredag den 15. marts 2013

Fyldte peberfrugter

I går stod middagen meget enkelt på fyldte peberfrugter - en meget undervurderet spise! Jeg elsker peberfrugter, om de så er rå eller bagt.

Opskriften er meget enkel og det meste af tiden passer det faktisk sig selv.

Ingredienser:
100 g brune ris
300 g hakket oksekød
1 ds majs
75 g feta
1 spsk olivenolie
1 rødløg
2 fed hvidløg
3 peberfrugter
1 spsk olivenolie
Frisk basilikum
Forskellige krydderier

Kog risene til de er færdige, i en gryde med låg. Snit løg og hvidløg, svits dem i en gryde. Tilføj det hakkede oksekød, suppler med lidt vand eller en dåse hakkede tomater - blandingen må ikke blive for våd, men skal være lidt fast. Kom derefter majsene i.
Når risene er kogt færdige blandes de sammen med kødet, hvorefter der tilføres feta.
Skær toppen af peberfrugterne og skær lidt af bunden, så de selv kan stå. Peberfrugterne renses fra kerner osv, inkl. toppene. Stil peberfrugterne i et oliesmurt ovnfastfad og fuld dem med kød/ris-fyldet. Læg derefter toppene ovenpå.
Tænd ovnen på 200 grader og stil peberfrugterne ind i ca. 20 min - hold øje med dem, de skal få en lækker gylden farve.

Mums, det var en god middag og enkel.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar