mandag den 4. marts 2013

Chokolade himlen
Igen i år har der været chokoladefestival på Carlsberg i den gamle tappehal – arrangeret af chokoladeselskabet. Det blev afholdt i denne weekend, d. 2-3. marts og tyder til endnu engang at have været en succes. Jeg må desværre indrømme at jeg ikke var så heldig at huske denne skønne festival i tide, så jeg selv kunne have deltaget. Men det er en skøn tradition og en skøn begivenhed, der bør blive skrevet i kalenderen. Det er et helt univers af alverdens chokolade, en masse chokoladeproducenter og udstillere. Blandt udstillerne kunne man blandt andet finde Summerbird, Frellsenchokolade og Odense Marcipan. Her kan du opleve forskellige ting, gratis smagsprøver, demokøkken-indlæg, foredrag/smagsprøver og ikke mindst chokolademassage. Festivalen byder på en masse forskellige oplevelser, med foredrag fra forskellige chokolade eksperter, forskellige kunstværker, lavet i chokolade. Lørdag blev der afholdt DM-finale i chokolade for kokkeelever.

Vinderkagen i DM-finalen i chokolade. Kage med ingefær.

Ud over chokolade byder festivalen også på cupcakes, chokolade øl og andet konfekt, der kun kan få folk med en sød tand, til at drømme sig derhen. Alt i alt vil du blive forundret over hvad man kan lave i chokolade og hvor mange muligheder det byder på.
Hvis du er en af dem der har været med til festivalen og i det hele taget ikke kan få nok af chokolade, så kan du melde dig ind i Chokoladeselskabet og få en masse chokolade fordele. Jeg ved at jeg overvejer det rigtig meget – ikke mindst for ikke at misse festivalen næste år. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar