tirsdag den 19. februar 2013

Kyllingeburger med chili

I aften skulle maden være hurtig og nem, men alligevel relativ sund. Så det blev til kyllingeburger. I Rema1000 havde de fuldkornsburgerboller og hakket kylling. Dovenskaben gjorde at det ikke blev hjemmelavede burgerboller - dem må i have til gode til en anden gang :)

Kyllingefarsen blev blandet med en hakket, frisk chili og krydret med stærk paprika. Husk at stærk mad giver en hurtigere mæthedsfølelse og sætter også gang i forbrændingen.
"Krydr din mad! Hvis du spiser mad der er godt krydret, har man tendens til at blive mæt hurtigere. Dette sker fordi du hurtigere bliver mættet af smagsindtryk" citat af Anne-Louise Knudsen, diætist og kan følges på facebook, hvor hun har siden: Diætpiloten.

Kyllingebøfferne kan laves i ovnen, så gør du dem så fedtfattige, som muligt.
Derudover kom jeg hjertesalat, tomat, peberfrugt, løg og fetaost i burgeren. Men det er selvfølgelig kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan komme i sin burger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar